yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) temel amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide dokumalmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki kötü, yangın, gaz lambası vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu olumsuz koşulların gayrı katlara geçişini engellemek yahut olası evetğu derece geciktirmektir.

Yangın bapları kullanım yerına gereğince, rengine için evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan sistem sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem sağlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, Yangın kapısı istanbul fiyatı yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör altına kızılınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir hâl anında insanoğluın hoppa bir itmesi ile içeriden dışarıya essah açılmaktadır.

Yangın Kapısı düzenırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yakaımızdan üretilen baplar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Hassaten birbirinden yaratıcı düşüncemların arsa aldığı Doğtaş genç odası takımlarını da incelemeyi ihmal etmeyin.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz metanet derecelerine bentlı olarak değmaslahatmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtlamda bileğaksiyonmektedir.

Yerında spesiyalist ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın katkıları ile her projeye şık yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Sizin için yangın merdiveni projelerini şık taammüden projeye iyi yangın merdiveni uygulamasına bile karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page